Ontvangst Vierdaagselopers op stadhuis op zaterdag 13 juli 2019

Publicatiedatum: Woensdag 5 juni 2019

Woont u in de gemeente Grave en loopt u dit jaar de 103e Nijmeegse Vierdaagse?

Dan bent u van harte welkom op de bijeenkomst voor Vierdaagselopers uit onze gemeente op zaterdag 13 juli 2019 van 10.30 uur tot 12.00 uur in het stadhuis, Arnoud van Gelderweg 71.

Het gemeentebestuur wil u tijdens deze informele bijeenkomst veel succes toewensen voor de wandelmars en u een t-shirt overhandigen.

Aanvraag Vierdaagse t-shirt

Stuur voor 19 juni 2019 een e-mail aan bestuurssecretariaat@grave.nl met daarin uw naam, telefoonnummer en de gewenste maat. Na die datum is het niet meer mogelijk om t-shirts bij te bestellen.

Wij hopen samen met u op een gezellige ochtend waar u met medewandelaars ervaringen uit kunt wisselen.

Verhinderd

Kunt u niet aanwezig zijn op zaterdagochtend en heeft u het t-shirt besteld, dan kunt u dit op vertoon van “een bevestiging van inschrijving 2019” of een “startbewijs 2019” ophalen bij de receptie van het stadhuis op maandag 15 juli 2019 gedurende de openingstijden.