Gravenaren denken mee over social media gemeente Grave

Publicatiedatum: Vrijdag 29 maart 2019

Maandag 25 maart 2019 heeft de gemeente Grave een social media sessie georganiseerd in de Bagijnenkerk in Grave. Tijdens deze sessie hebben wij samen met een enthousiaste groep inwoners en ondernemers nagedacht over hoe de gemeente social media beter, leuker en vooral ook klantgerichter kan inzetten.

Aftrap

De avond werd afgetrapt door wethouder Anja Henisch, die iedereen verwelkomde. Daarna werden, onder begeleiding van innovatiebureau Hat Rabbits, aan de hand van verschillende creatieve denktechnieken zo veel mogelijk ideeën bedacht over allerlei social media vraagstukken. Bijvoorbeeld: Hoe kan de gemeente social media op een vernieuwende manier inzetten?

Ideeën

Er kwamen leuke, interessante en originele ideeën naar voren. Van deze ideeën wordt een social media visie ontwikkeld. Aan de hand van deze visie  gaan we per onderwerp of project kijken hoe we social media kunnen inzetten. Misschien is het niet altijd haalbaar om een hele grote social media campagne op te zetten, maar kunnen we wel met kleine dingen al een groot verschil maken.

Nogmaals hartelijk dank aan alle mensen die aanwezig waren om met ons mee te denken. Leuk ook om de positieve reacties op Twitter te lezen!